03 november 2008

Över ån efter vatten


Jag har ränt runt hela London på jakt efter den perfekta lokalen till vår kreativitetskonferens i mars. Sökandet har bland annat lett mig till en härlig men lätt förfallen "music hall" (som inte kunde ha öppet på söndagen), en jättefin - dyr - båtklubb vid Themsen, ett billigt och funktionellt men inte det minsta inpirerande auditorium på ett college, en fantastisk myndighetslokal bredvid Big Ben och en teater vid Charing Cross.

Men eftersom jag ville hitta ett allt-i-ett-ställe, med bord att skriva vid, lunch och fika, trevligt område för pauser och samtidigt en kreativ och inspirerande atmosfär har alla ovanstående optioner avfärdats, en efter en.

Så tittade jag upp ur båten och fäste blicken 50 meter bort. Dickens Inn? Ja varför inte? Stövlade bort dit och fick en titt på deras konferenslokal. Jättefint! Plats för både stolar och bord. Mat i flera av deras restauranger. Vi kan ha ett mingel i puben på lördagkvällen. Allt till ett pris som gör att konferensdeltagandet blir rimligt! Tänk, den uppfyller precis alla mina kriterier. Att jag själv bor en minut från stället gör inte det hela sämre :-) Och jag har ju i alla fall fått se många delar av London på vägen hit...


2 kommentarer:

Monica sa...

Det låter SÅ spännande med kreativitetskonferensen!

Och jag har vänner som bor i centrala London...

Johanna Wistrand sa...

Låter dömysigt! Ska bli så kul att delta!