25 september 2007

Äntligen vinter!

... eller ja, det är visserligen 32 grader varmt - men vi har i alla fall förtöjt för vintern i härliga Sevilla. Det känns väldigt lyxigt att ha ett blixtsnabbt wifi för internetuppkopplingen. Mitt nya hem, Club Nautico Sevilla, är en tjusig anläggning för välsituerade Sevillanare som kommer hit för att bada i poolerna, utöva idrotter på land och i vattnet, titta på storbilds-TV (när det är fotboll förstås) och smälla i sig tapas och iskall Cruzcampo-öl för en spottstyver.

Och utanför klubben finns hela Sevilla. Än har jag bara tagit mig till favoritrestaurangen Sancho Panza (för er som kommer hit och skriver i vinter blir ett besök där obligatoriskt! :-) och varit på posten för att skicka mässerbjudandelappar som Johanna kommer att dela ut i sin monter på bokmässan i Göteborg i slutet av veckan. Missa inte A04:60!

Annars sitter jag med näsan över tangentbordet och försöker komma ikapp efter de senaste veckornas intensiva båtlagarliv. Och GLÄDS med C som fått sin bokidé antagen av förlag!

Jo, förresten, det var naturligtvis alla våra porträtterade författare och skribenter för Skrivarkalendern 2008 som syntes nedanför, bra gissat!

Inga kommentarer: