16 december 2009

Jullov

...önskar jag att jag hade. Och att jag vore 9 år gammal och uppskattade snön. Minns hur jag älskade vintrarna förr men det har mattats av rejält och jag räknar dagarna tills vi reser tillbaka tiil båten på något sydligare nejd i januari.

Men men, nu är jag i Sverige och har varit med på Bokfesten i Kista, haft en workshop om egenutgivning, haft ett fullproppat och fullspäckat Julord, deltagit på seminarium om e-böcker och träffat massor av blivande författare.

På förlaget har vi just släppt den täta thrillern Häst Häst Tiger Tiger av Anita Ahrens. Tänkvärt och spännande om organhandel. Den och alla våra andra böcker finns att beställa i nätbokhandeln. Alla traditionella bokhandlar kan förstås ta hem dem på beställning. Men det är sällan de tar in böcker bara för att vi som förlag tipsar dem, de har väl fullt upp med sina suddgummin kantänka.

Jag blir iallafall glad när jag ser den här listan. Tänk vad vi har åstadkommit tillsammas, kära författare!

Nu får det bli en liten mugg glögg. Vill inte vara 9 år vid närmare eftertanke :-)

3 kommentarer:

Sofie B-C sa...

Vilken prestation, har du verkligen gett ut så många böcker?! Imponerande!
Hoppas dock att du får lite jullov -åldern till trots:) Det är inte bara nioåringar som förtjänar en God Jul! Ser fram mot att bli elev igen på coaching-kursen i mars!

Brandon Lee sa...

Häst häst tiger tiger om organhandel? Eh,.om hästar som donerar ev säljer organ till tigrar? Kan var en bra ide, tigrar är ju utrotningshotade, hästar finns det gott om, och de hamnar ju till slut på korvfabriken i allafall,.eller som tigerföda till Kålmårdens djurpark. Coacha glatt vidare med eller utan glögg,.och vaya con dios.

Ann Ljungberg sa...

Sofie, jag ser också fram emot mars! God jul!