27 oktober 2008

Går i graven och uppstår i nytt blodomlopp

Ja nu är det officiellt. Det blir ingen Skrivarkalendern 2009.

Istället rekommenderar jag 365 börjor - hej då skrivkramp! av AC Collin. Ett smakprov ser du på hennes hemsida.

Ett annat alternativ är min bok Bli din egen skrivarcoach - ett 52-veckors program för att stärka dig själv som författare och genomföra skrivardrömmen. Boken kommer till nyår. Sätt upp dig på intresselistan här så berättar jag när den går att beställa. Inget köpkrav.

Lite sorgligt är det. Om nån har lust att slita sig från julbestyren kommer jag nog att ställa till med ett gravöl för skrivarkalendern den 16 DECEMBER (ska det förstås vara och tack för påpekandet, Puzzlan) i Stockholm. Det får samtidigt bli en födelsedagsfest för de nya böckerna och för lite annat skoj. En Skrivarkväll igen alltså. Mer info om detta kommer snart.

Här i London jobbar jag på. Massor av manus att läsa och en fantastisk konferens att planera: Design your creative life! - a conference for writers, visual artists and performers.
Mer om den här. Håller just på att bestämma mig för ett bra ställe att hålla den på, var bl a i kontakt med London Zoo och fick tala med någon som passande nog hette Delphine. Undrar vad hennes kollegor heter? :-)

Igår kväll översåg vi den högtidliga nyckelceremonin på Towern. Ingen tvekan om var Monty Python fått sin inspiration...

4 kommentarer:

puzzlan sa...

16 september? :-). Det är sorgligt när vissa saker som man brinner för inte bär sig, men det ger nya möjligheter med.

Krister "Holman" Holmér sa...

Jag är Författare. Men hur blir man äfven Coach?!

Tacksam för Svar,
den Unge Krister Holmér

Ann Ljungberg sa...

Ja hur? Det var en organisk process med hyfsat lika delar passion,träning och hårt arbete. Ungefär som man blir allting annat man verkligen vill bli. Det finns ingen formell utbildning för just författarcoacher i Sverige. Men i värrrrrlden.
I boken delger jag en del av mina erfarenheter och de saker som jag har förstått att de hjälper "Mina" författare.

Lotta K sa...

Så ledsen jag blir. Ingen Skrivarkalender 2009. Snyft! Men så länge du finns kvar med denna inspirerande hemsida kanske det går ändå. Lycka till med nya utmaningar, Ann.