12 februari 2007

Helg, vad är det?

Mina dagar flyter ihop och jag börjar längta efter att vakna upp en morgon och kunna känna att jag faktiskt inte behöver göra något speciellt idag. Kanske nån gång i nästa vecka. Eller i april.

Helgerna är inget undantag, jobbar på. Vi har gratis internetuppkoppling då, så det blir en del pyssel med websidorna. Har också jobbat med tre romanmanus, deltagit i juryn i en novelltävling, coachat kvinnan som är här för att skriva (hon gör underverk!), sammanställt veckans skrivövningar till Skrivarkalendern och ordenrunt-sajten (samkör nu), fortsatt förberedelserna för Venedigkurserna och yesyesyes skrivit ner alla tankar runt en ny romanidé så den inte försvinner...

Och så var det kul att upptäcka att Skrivarkalendern står med på tidningen Lauras boksida.

Nu är det karneval här. I Venedig flög ängeln från tornet på Marcusplatsen igår och här i Chioggia vadar vi i confetti bland prinsessor och små bulliga superhjältar. Nytt för i år är att pojkdräkterna har inbyggda muskler, men jag gissar att det har mindre med manligheten att göra och mer med att de små liven ska hålla värmen uppe.

Inga kommentarer: