12 februari 2006

Fågelvirus dödar svensk småföretagare

Ok, fullt så allvarligt är det inte, men det ska fan vara eldsjäl för sina kurser när all världens makter motarbetar en! Att arrangera kurser i Turkiet visar sig vara en idé som lätt får förhinder.

Först var det medias totala uppblåsning av förekomsten av fågelvirus i Turkiet. Naturligtvis precis under samma vecka som jag hade annonser i dagspressen - resultat noll. Att de inte skriver om något som folk verkligen dör av "en masse" istället, som kolera och trafikolyckor.

Och sedan muhammedbilderna. Turkiet är ett mycket mer sekulariserat land än de som UD varnar för. Turkiska myndigheter fördömer mycket starkt alla dessa muslimska "motåtgärder" mot danska och skandinaviska mål. Turkiet är ju angeläget om att få komma med i EU framöver och har en särställning i den muslimska världen, det som händer nu är förstås oerhört sorgligt för landet. Turistnäringen bygger till största delen på besökare från EU-länder och är mycket viktig. Men det verkar inte hjälpa, folk är rädda ändå.

Det finns platser kvar på kurserna för er som vågar. Och ca 20 modiga själar har tagit beslutet, de kommer ! Jag älskar er!

För er som hellre sitter hemma framför datorn och förfasar er över jordens undergång kan jag ju tipsa om det här i stället. :)

Inga kommentarer: