27 juli 2009

Att synas och att hinna med som författare

Johanna Wistrand har gjort en matnyttig sammanställning om att ha en "Author's Platform" och rekommenderar bl a en titt på The Creative Penn's hemsida där Joanna Penn's inlägg för dagen handlar om att hinna med - och jag tycker dessa båda inlägg går hand i hand. Tänkvärt. Joanna har dessutom en en bra kurs om "Author's Platform" som jag varmt rekommenderar!

Själv försöker jag hinna med allt jag inte hunnit de senaste två veckorna på denna härliga dag då jag får sitta för mig själv framför datorn. Wish me luck :-)

3 kommentarer:

Tony borg sa...

Klart du skall få ett lycka till och välkommen tillbaka. Själv har jag precis avslutat ett projekt som hängt med som ett gammalt plåster som man inte kunnat skaka loss. Men nu är det förpassat till de sälla jaktmarkerna där jag hoppas det stannar fram tills jag pensioneras. Själv tar jag semester på fredag och är inte tillbaka föränn den 10 augusti så lägg inte för mycket krut på mitt lilla manus, jag kommer inte skriva så mycket på min semester utan mest samla intryck för framtiden.

Karin skriver... sa...

Lycka till Ann!!

Love & light

Karin

Skatan sa...

... det är det här med att hinna med. Jag är inte författare men älskar att skriva och funderar skarpt på att gå din författarkurs på distans. Jag gick en skrivarkurs på Fridhems folkhögskola i somras som gav mig så himla mycket ... och mersmak. Men tänker kanske inte skriva en roman. Just nu. Eller. Ja jag vet inte. Nu håller jag på att "läsa på" ... och lära känna dig Ann. Och I really wish you luck :-) /Eva alias Skatan

PS. OM du får tid någon gång kan du kanske kasta ett getöga i min blogg där jag har en sida som heter Lev för mig, mitt första "alster" från skrivarkursen. Det vore fantastiskt med en kommentar ... och även kanske en synpunkt på om du tycker att den här distanskursen du har kan vara något för mig. DS

http://skatanstankar.wordpress.com