10 december 2008

Opackad

Startar resan till Sverige om mindre än 24 timmar. Ska innan dess hinna svara på tre distanskursbrev, ge ett utlåtande på en roman (jodå, har hunnit läsa den), förbereda en helsidesannons till en engelsk tidning, duscha, hämta mitt bibliotekskort, leta efter en julklapp jag inte hittade igår, svara på en massa mail som högat upp sig, tvätta en 30-graderstvätt (måste köpa tvättmedel först, jämrans, men då kan jag köpa lunchbrödet också), leta upp adresser till 10 mottagare som ska få paket på posten, laga lunch, ringa fyra viktiga samtal, skriva ett nyhetsbrev, byta sängkläder, coacha en författare, ha avskedsmiddag med några vänner på smaskiga Bordello, gräva fram väskorna ur pilotkojsdjupet, rensa ur kylskåpet, packa...

En lugnare dag än vanligt, tro det eller ej :-)

Men känns ändå lite stressigt eftersom det plötsligt inte går att skjuta upp något. En resa skapar en definitiv deadline. Hu, borta en hel månad från mitt kreativa hörn i båten. Men jag längtar efter att få rita upp planer i mitt A3-block i stugan på Ljusterö. Ett sådant har jag inte plats med här.

Nästa gång skriver jag från ett helt annat hörn.

2 kommentarer:

Simona sa...

Oh, oh, hoppas att det är jag som ska bli coachad. Eller blir det till fredag? År så IVRIG! Har ett nytt TOPPENkapitel.

Flyg försiktigt lilla fågel, så att du landar säkert i Sverige.

Vi ses den 16e. Om du inte ska på release-minglet på fredag. Det ska jag.

Kraaaam

Malin, costa brava sa...

Hej Ann! Har fått en utmaning på min blogg att välja 7 favoriter och reglerna var att berätta det för "mina favoriter", (så nu gör jag det)! :)