24 april 2007

Snart i rörelse

Det blir ett visst sug såhär års, när hemmet ska förvandlas till segelbåt igen. Lite pyssel att sjöstuva - och det brukar alltid visa sig vid första vågen om vi lyckats eller ej. Överfulla bokhyllor är ett bekymmer. Heja e-boken, som sagt!

När vi väl kommer iväg, om en vecka blir det väl si och så med uppkopplingen som vanligt, men jag får mycket gjort när jag är offline. Här ska skrivas!

Det kan ni också göra. Här en sommartävling från Skrivarkalendern:

Vad är det som gör en karaktär trovärdig? Vad är det som engagerar? Skriv ungefär två A4-sidor där vi får bekanta oss med din karaktär. Det behöver inte vara en avslutad berättelse, huvudsaken att karaktären fäster.

Deu får nästan hela sommaren på dig att skapa en oförglömlig litterär figur.Senast den 1 augusti vill vi ha ditt bidrag. Författaren till den karaktär som vi fastnar för vinner en romankurs på distans med Ann Ljungberg som handledare.Vi är jätteglada att ha Elisabet Norin med i juryn. Elisabet är lärare på Skrivarpedagogutbildningen på Sörängens Folkhögskola i Nässjö. Hon har också hand om skolans skrivarutbildning på distans. Övriga jurymedlemmar är Skrivarkalenderns Anna-Carin Collin och Ann Ljungberg.

Skicka ditt bidrag till tavling@skrivarkalendern.se och skriv "Min karaktär" i ärenderaden.

Inga kommentarer: