27 april 2009

Sista veckan i London

På lördag lossar vi förtöjningarna, slussar ut och går nedför Themsen. Sedan ut i havet.

Innan dess ska vi hinna få båten seglingsklar och jag ska svara på en massa kursbrev, lämna lektörsutlåtanden, fakturera bokhandlare, läsa några nya manus, hämta en ny engelsk bok från agenten och komma ikapp med all coaching som jag inte hunnit med. Känner mig dock betydligt piggare nu än de senaste tunga veckorna så det ska nog gå bra!

Våren är här, allt är grönt och pyttesmå dunbollar till ankungar simmar runt båten. Trots att de blir färre för varje dag känns det hoppfullt på nåt vis.

3 kommentarer:

Johanna Wistrand sa...

Vart ska ni åka?

Simona sa...

Ann! Hur är det möjligt - redan? Vart tar tiden vägen? Det gör ONT i mitt hjärta att du reser bort från uppkopplingar och sånt.

Men, är det redan ett år sedan du höll på att slita ihjäl dig med båtrenovering? Näe, det kan inte stämma. Väl?

Sofie B-C sa...

Lycka till på färden! Hoppas ni får en jättefin resa. Ser fram mot vidare skrivarcoaching till hösten för roman två, såsom vi kom överens om. Gränslös Kärlek kommer nu i början av September istället pga redigeringsförseningar. Så det käns lugnt igen, nu när vi äntligen har fast besked. Glad segling! //Sofie PS Har just hittat en jättebra författarsite som heter Meet the author, har du sett den? http://www.meettheauthor.co.uk/home.html Om det inte redan finns, så borde det finna ngn motsvarighet på svenska, tycker du inte?