31 augusti 2008

Writer´s Telesummit 4-7 september

På torsdag börjar den stora skrivarkonferensen Writer's Telesummit och jag har anmält mig fastän jag troligen kommer att sitta mitt ute på engelska kanalen då. Alla föreläsningar kommer nämligen att finnas nedladdningsbara efteråt för deltagarna. 24 författare, agenter och förläggare pratar, bl a min coachtränare Eric Maisel (4 skriftliga lektioner av honom kommer som en bonus vid anmälan!)

Även om många av föredragen fokusera på att sälja mot den amerikanska bokmarknaden tror jag det kommer en hel del matnyttigt i konferensen. Ser bl a fram emot föreläsningen om hur man hanterar refuseringar!

23 augusti 2008

om jag hade tid...

...och det har jag inte just nu men NÅN GÅNG ska jag hinna i kapp .... så skulle jag vilja läsa alla superbra tips som kommit in senaste veckorna här och här!

22 augusti 2008

Viskning från torrlagd havsbotten i Bretagne

Vill bara tala om att jag lever. Tystnaden här på bloggen beror på en kaotisk kombination av orkan, motorhaveri, sjukdom (franska ambulansmän är söta!) och utebliven internetåtkomst. Så jag hoppas jag är ursäktad ;-) Om några veckor förtöjer vi i vinterhamnen och då om inte förr blir det ordning på torpet.

/eder författarcoach en route