31 augusti 2008

Writer´s Telesummit 4-7 september

På torsdag börjar den stora skrivarkonferensen Writer's Telesummit och jag har anmält mig fastän jag troligen kommer att sitta mitt ute på engelska kanalen då. Alla föreläsningar kommer nämligen att finnas nedladdningsbara efteråt för deltagarna. 24 författare, agenter och förläggare pratar, bl a min coachtränare Eric Maisel (4 skriftliga lektioner av honom kommer som en bonus vid anmälan!)

Även om många av föredragen fokusera på att sälja mot den amerikanska bokmarknaden tror jag det kommer en hel del matnyttigt i konferensen. Ser bl a fram emot föreläsningen om hur man hanterar refuseringar!

2 kommentarer:

Simona sa...

Ja! Att hantera refuseringar - på ett professionellt och sansat sätt - är viktigt. Hittade tips på en länk till någon som kallar sig "slushkiller" och där kunde man skratta gott åt författares konstitutionella oförmåga att ta en refusering som något annat än ett personligt påhopp. Ooops, där kan man känna sig träffad. Har just hanterat en refusering med orden; tack för att ni tog er tid att läsa mitt manus. Kände mig storsint.
Och avvisad förstås...
Kram

Mina projekt sa...

Hej Ann!

Kommer du att vara med på bokmässan i Göteborg?

/Karina