10 juli 2008

Häng med på en kul vecka i London!

Detta blir skoj:

Författarcoaching i London 10-14 november

En skrivarvecka för dig som vill hinna skriva mycket, få intensiv individuell coaching OCH träffa andra för skrivövningar och textsamtal. Här kombinerar vi det bästa av båda världarna.

Du får individuell coaching 5 timmar under veckan. Dessutom har vi 5 gemensamma tvåtimmarspass.

Det kommer att bli en intensiv och - vågar jag påstå - mycket rolig och givande vecka där du både upplever det bästa av London och får chans att utveckla ditt skrivande.Vi kommer att använda staden som avstamp för kreativa samtal och upplevelser. Varje dag träffas vi i ett nytt omåde: Bloomsbury, Hampstead, Fleet Street och andra som haft stor betydelse för författare och skribenter genom århundraden.

I kursavgiften - 4500 kr inkl moms - ingår:

  • läsning av upp till hundra sidor innan skrivarresan
  • kommunikation med din författarcoach innan avresa - du får bl a ett frågor om ditt skrivande och vad du vill ha hjälp med så jag kan lägga upp din coaching på bästa sätt
  • 5 timmar individuell coaching under veckan varav en timme då vi äter en god frukost tillsammans (frukosten ingår denna dag)
  • 2 timmar gruppövningar varje dag (5 dagar) (avslutas med gemensam lunch - till självkostnadspris - om intresse finns!)
  • frivilligt: trevliga kvällsvandringar i Londons litterära kvarter och gemensamma middagar om intresse finns (mat till självkostnadspris)

Läs mer här!

Inga kommentarer: