04 mars 2006

Ta helg

Det har varit en vecka med en massa deadlines och ett nystartat projekt som börjar ta form, jag det har faktiskt känts som en normal jobbvecka - det var länge sedan jag hade det så. Nu har jag "varit tvungen" att ha kontakt med kunder och samarbetspartners på dagtid, väldigt kul faktiskt. Mina arbetstider är i vanliga fall utspridda och osorterade, jobbar när jag har lust eller när jag måste. Nu tänker jag faktiskt ta helg. Har ett par deadlines på måndag också men det kommer jag att hinna. Skriver lite på romanen (det är väl inte jobb, va?)

Här i Bodrum är det 20 grader varmt om dagarna nu, och soligt förstås. En härlig tid. Vanligtvis läser jag alla inskickade manus på skärmen (read-funktionen i Word är perfekt för det), men i veckan har jag skrivit ut en del avsnitt och suttit ute i solen och läst. Koncentrationen ökar då, inga mail som kommer in.

Skrivövningarna på ordenrunt.se har också helgledigt, men fundera gärna på gårdagens övning:
  • Skriv om en scen i din favoritfilm. Vad vill du ska hända?

2 kommentarer:

Lycka sa...

Hej Ann!
Var ligger Bodrum? Det låter så svenskt, ju :-)

Johanna

Ann sa...

Hej Johanna!
Bodrum ligger i sydvästra Turkiet, tvärsemot grekiska ön Kos. Tydligen ett stort turistmål underd sommaren men såhär vintertid är det en levande men lugn småstad, perfekt att övervintre i med båten. På torsdag bär det av till Istanbul - vi ses där!